Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Lučka uprava Splitsko-dalmatinske županije raspisala je svojevremeno natječaj za vođenje i upravljanje bračkim lukama 2018. i 2019. godine. Za 11 luka stiglo je 17 ponuda, a na natječaju je sudjelovao i „Grabov rat“, koji je taj posao obavljao i do sada.

 

 

 

Ponude su otvarane 26. siječnja. Po tri ponude su bile za Supetar i Bobovišća, po dvije za Bol i Pučišća, a po jedna za Sutivan, Milnu, Sumartin, Povlja, Postira, Splitsku i Mirca.
Za komunalne i nautičke vezove te privez izletničkih brodova i redovnih katamarana u Bolu, osim Grabovog rata, svoju je ponudu za Bol, Bobovišća, Supetar i Pučišća, dostavila i splitska tvrtka Infesto d.o.o.
Saznajemo da će taj posao, s pet djelatnika, u Bolu obavljati i sljedeće dvije godine „Grabov rat“, ali za službenu potvrdu treba pričekati istek žalbenog roka od 10 dana.

Izvor: Bolska kronika

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.