brac online

Slovenska tvrtka Helitours predstavila je u petak helikopter koji će ovog ljeta biti stacioniran na aerodromu Brač, a koristit će se za panoramske letove, snimanje i fotografiranje iz zraka, taksi letove, po potrebi za prijevoz bolesnika i tereta.

 

 

 

Helikopter može prevesti osam putnika, a leti brzinom od cca 200 km/h. Cijena leta je 53 eura po minuti, primjera radi do Hvara let traje 7 minuta, do Splita 15, a do Dubrovnika 35 minuta. Osim na Braču, jedan će helikopter, istog vlasnika, stalno biti stacioniran i na Lošinju. Novu uslugu na aerodromu Brač predstavio je direktor Tonči Peović, a detalje o letovima i najmu helikoptera govorio je predstavnik Helitoursa, Tom Mastnak.

 

Foto: Fb Helitours

Izvor: Bolska kronika

 

Podijeli članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.