Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

TISAK NA MAJICE

U srijedu, 5. prosinca, u vremenu od 8 do 13 sati, doći će do privremene obustave opskrbe vodom na području Pražnica i Gornjeg Humac na Braču, zbog radova rekonstrukcije vodospreme Pražnica.

I ove će godine Grad Supetar umirovljenicima čije mirovine ne prelaze 2000 kuna podijeliti božićnice.

24. Dani predškolskog odgoja Splitsko - dalmatinske županije ˝Mirisi djetinjstva˝, s temom "Glazba i pokret u suvremenom dječjem vrtiću", održat će se 22. i 23. studenog 2018. godine u Supetru, u Waterman Svpetrvs Resort. Svečano otvaranje, uz prigodni program, je 22. studenog u 11:00 sati, u dvorani Waterman Forum.

Sutra, 21.11.2018. od 7:00 do 15:00 sati će zbog radova za SAV PROMET biti zatvorena ulica Sv. Josipa u Nerežišćima, od Trga Sv. Margarite do kućnog broja 25 (kod Gudulina).

U subotu, 10. studenog, bit će obustavljen promet za sva vozila na zapadnom ulazu u Gospodarsko-poslovnu zonu Balun - Vrpovje u Nerežišćima (ispred ulaza u trgovinu Berica d.o.o.).

Klub trudnica i roditelja Split i Crveni križ Brač pozivaju vas na besplatni ciklus predavanja "Znanjem do poroda bez straha".

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.