Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Prof. dr. sc. Daniel Denegri održat će u srijedu, 22. kolovoza u 21 sat u Galeriji Ivan Rendić u Supetru predavanje na temu "Protok vremena" i "Razvoj znanstvene misli".

Kako opera zvuči i izgleda u modernom ruhu i izvedbama, u nedjelju 12. kolovoza će nam pokazati Trio Kutnar i sopranistica Mia Domaćina Topalušić, na koncertu u Teatrinu, bolskoj pozornici pod vedrim nebom, u 21.30 sati.

U četvrtak. 9. kolovoza na pijaci ispred škole u Nerežišćima odigrat će se lutkarska kazališna predstava "Put oko svijeta".

U Galeriji "Ivan Rendić" u Supetru, u ponedjeljak, 6. kolovoza, u 21 sat sat, prof. dr. Goran Grubišić održat će predavanje o slikaru Dunavu Rendiću, povodom tiskanja njegove knjige o nedovoljno poznatom hrvatskom (supetarskom) slikaru Dunavu Rendiću, sinu Ivana Rendića.

Donosimo program Milnarskog lita od 4. do 8. kolovoza.

Četvrto izdanje Brač Film Festivala, međunarodnog festivala igranog filma, održat će se u Supetru od 8. do 10. kolovoza. Festival sa svojim programom upotpunjuje kulturnu manifestaciju Supetarsko lito i oplemenjuje kulturno-turističku ponudu našeg otoka.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.