Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Donosimo važne servisne informacije iz Autotransa Brač.

 

 

 

 

1) Zbog građevinskih radova na ulazu u Bol ukrcaj / iskrcaj putnika privremeno će se vršiti na ulazu u Bol, na prostoru parkirališta, a prema privremenoj prometnoj regulaciji koju će urediti Komunalna služba Općine Bol.

2) Zbog zatvaranja ceste poradi radova u naselju Ložišća dolazi do promjena u prometovanju autobusa na relaciji Supetar- Milna.

Autobusna linija prema Mircima, Sutivanu i Bobovišćima na moru prometovat će od Supetra do Bobovišća na moru (raskrižje) prema voznom redu u oba prometna pravca, uobičajenom trasom.

Autobusna linija za Ložišća, Gornja Bobovišća i Milnu prometovat će prema voznom redu preko Dračevice.

Prioritet ukrcaja na polascima u 6,45 i 13,30 iz Milne, te u 7,45 i 14,15 iz Supetra imaju učenici osnovne i srednje škole.

Učenici OŠ Milna iz Bobovišća na moru prevozit će se iz naselja Gornja Bobovišća.

Stanovnici naselja Ložišća mole se da prvenstveno koroiste autobus koji će prometovati iz Bobovišća na moru radi ograničenog ukrcajnog kapaciteta vozila koje prometuje iz Milne. Ukrcaj učenika OŠ Milna iz Ložišća vršit će se na raskrižju ceste za Dračevicu.

Početak primjene ove prometne regulacije objavit će Elektrodalmacija.

Iz Autotransa Brač mole putnike za razmijevanje.

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.