Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Nastavno na jučer objavljene servisne informacije vezane za autobusni prijevoz dok traju radovi na pojedinim dionicama našeg otoka, donosimo obavijest koju smo zaprimili od Autotransa, a koja uključuje poneke izmjene u odnosu na jučerašnje informacije.

 

 

 

Obavijest prenosimo u cijelosti:

„Zbog radova zatvorene su ceste kroz naselje Ložišća i ulaz u centar Bola. Na snazi je privremena regulacija prometa koja traje od danas, pa do završetka radova koji se za Bol predviđaju u trajanju od oko tjedan dana, a za Ložišća od oko dva tjedna.

Dok traju radovi ukrcaj / iskrcaj putnika u Bolu odvijati će se kod hotela Elaphusa, na lokaciji označenoj kao „check point“ Elaphusa. Svi polasci održavati će se po važećem voznom redu.

Linije prema Mircima, Sutivanu i Bobovišćima n/m odvijati će se uobičajenom trasom po voznom redu.
Linije prema Milni, Bobovišćima i Ložišćima odvijati će se obilaznim putem preko Dračevice.

Svi polasci održavati će se po voznom redu.

Umoljavaju se putnici da u polascima u 07,25 i 14,15 iz Supetra, te u 06,45 i 13,30 iz Milne prednost ukrcaja prepuste učenicima osnovnih i srednjih škola.

Umoljavaju se građani naselja Ložišća da u što većoj mjeri koriste ukrcaj / iskrcaj na ugibalištu Bobovišća n/m do kuda će prometovati autobus, kako bi se minibus koji promtuje na trasi Milna - obilazno - Supetar dodatno rasteretio.

Učenici OŠ Milna iz Bobovišća n/m ukrcavat će se u Bobovišćima, a učenici iz Ložišća na raskrižju ceste Ložišća – Dračevica.

Putnici se mole za razumijevanje."

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn