Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Klub navijača Torcida Brač, već četvrtu godinu zaredom organizira malonogometni turnir naziva "Torcida Brač Kup".

 

 

 

Cilj održavanja istog prijašnjih godina bio je pomoć ljudima pogođenim poplavama u Slavoniji, pomoć unesrećenoj stanovnici našeg otoka koja je bolovala od karcinoma, te zadnje godine akcija za obnovu vukovarskog vodotornja. Ove akcije samo su nastavak dugogodišnjeg rada KNH Torcida Brač na ovom polju, te pored aktivnog podržavanja HNK Hajduk Split i rada na sveopćem razvitku sporta i obrazovanja mladih, predstavlja temelj našeg postojanja.

Sav prihod ovogodišnjeg turnira namijenjen je za izradu i obnavljanje svih grafita Hajduka i Torcide, te za adaptaciju prostorija KNH Torcida Brač u kojoj se okupljaju navijači svih generacija iz svakog mjesta na otoku . Njihova želja je da svako mjesto, selo i grad na otoku ima svoj zid posvećen Hajduku, Torcidi i Herojima Domovinskog rata bez kojih danas ne bi imali svoju domovinu Hrvatsku.

Turnir će se održati 10. lipnja (subota) na Malom placu u Supetru, s početkom u 18 sati.

Pozvani su svi da se pridruže ovoj akciji, te u skladu s mogućnostima sudjeluju u provedbi ovog projekta.

Uplate se mogu izvršiti na račun KNH Torcida Brač - IBAN: HR7123400091110569411, s naznakom "Torcida Brač Kup-donacija" ili direktnom donacijom tijekom turnira, na za to predviđenom i označenom mjestu.

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.