Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Iz LAG-a i LAGUR-a Brač pozivaju svoje članove na predstavljanje nacrta Lokalne razvojne Strategije u ribarstvu LAGUR-a Brač 2014-2020, koje će se održati u srijedu, 14.06.2017. s početkom u 17 sati u prostorijama Gradske vijećnice Supetar.

 

 

 

Lokalna razvojna strategija u ribarstvu LAGUR-a Brač predstavlja ključni razvojni dokument kojim će se provoditi projekti održivog razvoja ribarstva, marikulture, zaštite okoliša, maritimne baštine, turizma te lokalne zajednice s područja čitavog otoka Brača do 2020. godine.

Participativnim procesom kroz dosadašnje radionice s predstavnicima ključnih razvojnih sektora, obrađene su relevantne teme, određeni razvojni problemi i mogućnosti, putem kojih su definirani strateški ciljevi i prioritetne mjere Strategije.

Na planiranom će predstavljanju nacrta Strategije, osim toga, biti naglasak na utvrđivanju projektnih prijedloga koji će se u narednom periodu provoditi kroz Strategiju.

Stoga se mole članovi da se odazovu ovom pozivu i uključe u pripremu projektnih prijedloga.

 

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn