Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Iz LAG-a i LAGUR-a Brač pozivaju svoje članove na predstavljanje nacrta Lokalne razvojne Strategije u ribarstvu LAGUR-a Brač 2014-2020, koje će se održati u srijedu, 14.06.2017. s početkom u 17 sati u prostorijama Gradske vijećnice Supetar.

 

 

 

Lokalna razvojna strategija u ribarstvu LAGUR-a Brač predstavlja ključni razvojni dokument kojim će se provoditi projekti održivog razvoja ribarstva, marikulture, zaštite okoliša, maritimne baštine, turizma te lokalne zajednice s područja čitavog otoka Brača do 2020. godine.

Participativnim procesom kroz dosadašnje radionice s predstavnicima ključnih razvojnih sektora, obrađene su relevantne teme, određeni razvojni problemi i mogućnosti, putem kojih su definirani strateški ciljevi i prioritetne mjere Strategije.

Na planiranom će predstavljanju nacrta Strategije, osim toga, biti naglasak na utvrđivanju projektnih prijedloga koji će se u narednom periodu provoditi kroz Strategiju.

Stoga se mole članovi da se odazovu ovom pozivu i uključe u pripremu projektnih prijedloga.

 

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.