Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

U bolskom kazalištu pod zvijezdama Teatrinu “Dva ferala” u ponedjeljak 10. srpnja na u 20.30 sati na programu je predstava za djecu “Ti i ja -znanstvenika dva”.

 

 

 

Predstava je edukativno- zabavno znanstvenog sadržaja i namijenjena je djeci predškolske i školske dobi. Govori o prijateljstvu dječaka Ja i djevojčice Ti koji se upoznaju na neobičan način te zajedno kreću u potragu za blagom. Zadaci i prepreke na koje nailaze nisu nimalo laki, no uz hrabrost i upornost, kroz igru, uspijevaju riješiti sve znanstvene zadatke, geografske zagonetke i kemijske pokuse koji su se našli kao prepreka na njihovom putu. Autor i redatelj je Miro Čabraja, a glumce Miro Čabraja i Antonia Šašo/Ana Marija Štefanac.

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.