Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

28. Bolsko lito donosi još jednu kazališnu predstavu za najmlađe. U nedjelju 6. kolovoza, u 21 sat, na pozornici pod vedrim nebom Teatrinu "Dva ferala", na programu je kazališna predstava za djecu "Ribar Palunko i njegova žena" prema priči hrvatske spisateljice Ivane Brlić-Mažuranić, u izvedbi kazališne družine "Ivane Brlić -Mažuranić".

 

 

Predstavu je režirao Mario Kovač, dramaturginja je Kristina Kegljen, a glume Bruno Brinzej, Darija Vlajnić, Matej Safundžić i Valentina Srnojević. Predstava traje 40 do 45 minuta, i namijenjena je za predškolski i školski uzrast. Ova je predstava dobila velike pohvale kolega iz struke, kazališnih kritičara te najmlađih gledatelja.

Ribar Palunko i njegova žena hrabri su likovi koji prolaze različite kušnje, muke i nedaće. Poruka ove priče prema kojoj je rađena predstava je kako valja paziti na svoje želje da se one zaista ne bi i ostvarile.

Ulaznice po cijeni od 30 kuna mogu se kupiti na ulazu Teatrin "Dva ferala".

Bolsko lito, manifestacija kulture i zabave u organizaciji Centra za kulturu Općine Bol u svojem programu donosi brojne kazališne sadržaje za odrasle i djecu.

 

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.