Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Ekipa okupljena na nezavisnoj listi za općinsko vijeće Općine Pučišća organizira mini sajam domaćih i ručno rađenih proizvoda, koji će se održati u Pučišćima, u portu, 8. kolovoza, s početkom u 19 sati.

 

 

 

Sajam će trajati do 23 sata, a na njemu zaista možete naći mnoštvo različitih i posebnih radova naših otočana, ali i drugih! Birajte između domaćeg vina, maslinova ulja, sira, prirodnih sapuna, macerata, ručno rađenih torbi i još mnooogo toga! Na sajmu sudjeluju:

OPG Eterović Ivica (Pučišća) | maslinovo ulje, orahovac i prošek, sušene rajčice, domaći ovčji sir, omendule u cukru
OPG Petar Martinić (Pučišća) | macerati, proizvodi od drva, sapuni
Mila Eterović (Pučišća) | proizvodi od kamena
OPG Pero Šantić (Postira) | ekstra djevičansko maslinovo ulje, rakije, likeri, marmelade
Zebra Art (Supetar) | torbe, cipele, sandale, nakit
OPG Kaštil Gospodnetić (Dol) | vino, saketi, suveniri, magneti, privjesci
Lag Brač (Supetar) | predstavljanje rada Laga Brač i mogućnosti za otočane
Anst1700 / VITA ANST (Split) | suveniri od gline i uokvirene slike
Prijateljica socijalna zadruga (Metković) | igračke, svijeće, suveniri od gline
UZOR Hrvatske (Koprivnica) | dječji priručnik za odvajanje otpada
Humana Nova (Čakovec) | pernice, novčanici, futrole za mobitel
Sfera Visia (Zagreb) | sapuni s točkicama

Organizatore posebno veseli što će sajam obogatiti i ponuda koju okuplja Zadruga Start u sklopu projekta Društveno poduzetnički mozaik. Socijalna zadruga Start je nastala početkom 2015. godine na inicijativu Udruge MoSt iz Splita. Cilj Zadruge je pomoć u zapošljavanju svih tržišno neravnopravnih osoba. Specifični su po tome što je među sedam osnivača njih troje korisnika Splitskog prenoćišta za beskućnike. Trenutno u partnerstvu sa još tri splitska društvena poduzeća provode projekt „Društveno-Poduzetnički Mozaik splitsko dalmatinskog područja“, u sklopu kojeg okupljaju društvena poduzeća iz cijele Hrvatske te pomažu u promociji njihovih proizvoda i usluga. Koji su to proizvodi i usluge, možete saznati na sajmu!

Sajam će biti u samom portu, oko rotora, kako bi se ponuda domaćih proizvoda povezala i s postojećom ponudom proizvoda od kamena, te tako stvorila jedna cjelovita i zanimljiva ponuda! Sajam će glazbom popratiti i članovi klape Volat.

Podržite domaću proizvodnju i nastojanja organizatora za obogaćivanje pučiške ljetne ponude!

Ovaj sajam u potpunosti je financiran naknadama nezavisnih vijećnika s liste Projekt: Općina Pučišća.

 

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.