Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

U Supetru će se 28. kolovoza s početkom u 20,45 sati u Gradskoj Vijećnici, u organizaciji inicijative "Javno je dobro" održati predavanje pod nazivom "Održivi razvitak - Nelogičan koncept bez stanovništva ili za koga održavamo otoke i obalu?"

 

 

 

Predavanje će održati dr.sc. Stjepan Šterc, inače podržavatelj inicijative "Javno je dobro".

˝Slijedimo logiku, a ne gransku i svjetonazorsku simboliku!˝

Održivi je razvoj u svojoj osnovi izazov, ako se logički poslože osnovne funkcije geografskoga prostora i u okviru njih definira red veličine značenja prostornih (geografskih) faktora u realnom i budućem vremenu. Bez obzira na različite granske pristupe, koncepcije i objašnjenja u geografskom prostoru osnovni je sadržaj i čimbenik ljudska populacija promatrana pojedinačno i kroz zajednicu.

Gosti sudionici:
Denis Barić, predsjednik Otočnog Sabora - udruge za razvitak hrvatskih otoka
Mislav Cvitković, Inicijativa Ne daj se, Cetino! - Spasimo Peruću i Cetinu od termoelektrana (skype)

Domaćin: Udruga Za Naš Supetar, Vladimira Mascarell

Inicijativa "Javno je dobro" okupila je mnoge udruge i građane oko iste ideje, očuvanja i zaštite javnog i općeg dobra, oko vrijednosti koje su nama svima od primarnog interesa. Oko naše zemlje, našeg mora, obale i otoka za nas i za buduće generacije.

 

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.