Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Završni jazz koncert polaznika ljetnih jazz radionica u Bolu, koje su dio programa Međunarodne ljetne glazbene škole iz Pučišća, održat će se u utorak, 29. kolovoza u 21.30 sati ispred župne crkve.

 

 

 

Međunarodna ljetna glazbena škola iz Pučišća postoji više od 20 godina, a dio svojeg programa, radionice popularne i jazz glazbe, posljednjih desetak godina održava u Bolu. Predavači na radionicama su vrhunski glazbeni stručnjaci i virtuozi jazz izvedbi:
pjevačku radionicu vodi jazz vokalistica Maja Savić, saksofonistima je mentor Saša Nestorović, a rad u ansamblu moderiraju i vode gitarist Mario Igrec i osnivač Međunarodne ljetne glazbene škole Juraj Vrandečić.

Za kraj održavanja radionica, voditelji i polaznici zajedno muziciraju na završnom koncertu koji je prava poslastica za ljubitelje jazz i fusion glazbe.
Završni jazz koncert u utorak dio je programa Bolskog lita, i ostvaren je u suradnji s Centrom za kulturu Općine Bol. Jazz glazbenici nastupit će i u srijedu 30. kolovoza na Bolskoj litnjoj noći u dijelu programa, uz vodeće zabavljače.

Ovog utorka, 29. kolovoza, zbog završnog koncerta ljetnih radionica, iznimno, neće se održati klasični koncert u crkvi Dominikanskog samostana iz Ciklusa klasičnih koncerata koji se uvijek održavaju utorkom.

Idući klasični koncert održat će se u utorak 5. rujna u 21.30 sati u samostanskoj crkvi, kada će nastupiti "Tro Lur", Lucija Rašeljka Petrač na flauti, Urša Vukman na orguljama i Rea Alaburić kao sopran.

 

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn