Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Završni jazz koncert polaznika ljetnih jazz radionica u Bolu, koje su dio programa Međunarodne ljetne glazbene škole iz Pučišća, održat će se u utorak, 29. kolovoza u 21.30 sati ispred župne crkve.

 

 

 

Međunarodna ljetna glazbena škola iz Pučišća postoji više od 20 godina, a dio svojeg programa, radionice popularne i jazz glazbe, posljednjih desetak godina održava u Bolu. Predavači na radionicama su vrhunski glazbeni stručnjaci i virtuozi jazz izvedbi:
pjevačku radionicu vodi jazz vokalistica Maja Savić, saksofonistima je mentor Saša Nestorović, a rad u ansamblu moderiraju i vode gitarist Mario Igrec i osnivač Međunarodne ljetne glazbene škole Juraj Vrandečić.

Za kraj održavanja radionica, voditelji i polaznici zajedno muziciraju na završnom koncertu koji je prava poslastica za ljubitelje jazz i fusion glazbe.
Završni jazz koncert u utorak dio je programa Bolskog lita, i ostvaren je u suradnji s Centrom za kulturu Općine Bol. Jazz glazbenici nastupit će i u srijedu 30. kolovoza na Bolskoj litnjoj noći u dijelu programa, uz vodeće zabavljače.

Ovog utorka, 29. kolovoza, zbog završnog koncerta ljetnih radionica, iznimno, neće se održati klasični koncert u crkvi Dominikanskog samostana iz Ciklusa klasičnih koncerata koji se uvijek održavaju utorkom.

Idući klasični koncert održat će se u utorak 5. rujna u 21.30 sati u samostanskoj crkvi, kada će nastupiti "Tro Lur", Lucija Rašeljka Petrač na flauti, Urša Vukman na orguljama i Rea Alaburić kao sopran.

 

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.