Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Hit komedija "Crnogorac u krevetu" gostuje u Supetru ove subote, 16.09. s početkom u 20 sati u ljetnom kinu.

 

 

 

Smijeh je najmoćnija vještina na svijetu, najbolji lijek, upravlja emocijama, olakšava stres. Sat i pol vrhunske zabave uz kazališnu predstavu i to najgledaniju crnogorsku komediju svih vremena "Crnogorac u krevetu". Njezin autor i jedan od dvaju likova na pozornici je Peđa Šuškavčević, u susjednoj Crnog Gori, ali i puno šire sinonim i simbol komedije. Ovu komediju od obične dijeli odličan tekst, vrhunsko glumačko umijeće i dobra scenografija.

Ova predstava se izvodi više od 10 godina, a prošle godine prešla je i respektabilnu brojku od 100 tisuća gledatelja. Toj brojci treba dodati i gotovo 4000 posjetitelja u osam rasprodanih predstava u Splitu,1200 posjetitelja u dvije rasprodane predstave u Slavonskom Brodu, 1000 posjetitelja u Šibeniku...jer ova se komedija po nekoliko puta igra u svakom gradu gdje gostuje.

Riječ je komediji koja se bavi crnogorskim načinom života i običajima koja opisuje život jednog prosječnog crnogorskog bračnog para.

Autor:Pedja Šuškavčević

Glumci: Pedja Šuškavčević i Ana Šimundža Selski

Trajanje: 120 minuta

Cijena ulaznice je 60,00 kuna, a mogu se kupiti na kiosku Tiska u trajektnoj luci i na blagajni kina.

 

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn