Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Ljeto ide svojem kraju, a ono kulturno i zabavno 28. Bolsko lito još uvijek traje i donosi nove programe za kraj sezone. U petak 15. rujna u 18 sati u dvorani kina Bol na programu je kazališna predstava "Pazi. Mazi. Voli."

 

 

 

Riječ je o predstavi zagrebačkog kazališta Mala scena, u režiji Nore Krstulović, s glumcima Vanjom Ćirić, Aleksandrom Demše i Davorom Kovačem.
Predstava govori o važnosti odgovornog odnosa djece prema kućnim ljubimcima. Iz svoje perspektive, priču priča Čupko, pas lutalica koji jednog dana upozna Juraja i Leu i okrene im život naglavačke.
Zaigrani brat i sestra uz Čupkovu će pomoć shvaćaju da životinje nisu igračke i uče o prijateljstvu, odgovornosti, pravilnom češkanju i bacanju loptica.

Ulaznice po cijeni od 30 kuna mogu se kupiti na ulazu u dvoranu kina Bol.

Bolsko lito organizira i kreira Centar za kulturu Općine Bol, koji je ovoga ljeta u svoj program uvrstio brojne predstave za sve male i velike ljubitelje kazališne umjetnosti.

 

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn