Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Udruga Zemlja za nas od 8. do 18. ožujka 2018. na svom imanju na Braču organizira radionicu obnove bunje i suhozida u okviru projekta ”Vrijeme u kamenu”.

 

 

 

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije odobrilo je financirati ovaj projekt kojim će se narednih mjeseci obnavljati suhozidi, ali i jedna vrlo posebna bunja. U ovogodišnju priču, uključit će se i osnovna škola Pučišća čiji će učenici sudjelovati u edukaciji o tradicijskom graditeljstvu, a podučavat će ih stručnjaci iz udruge Dragodid. Sudionici radionice ove će godine imati priliku učiti od meštra Mate Martinovića iz Donjeg Humca, koji će im prenijeti svoje znanje o ovom tradicijskom graditeljstvu.

Sudionicima radionice će biti osiguran lokalni prijevoz, hrana i smještaj na imanju.

Prijaviti se možete OVDJE

 

 

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.