Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

U organizaciji Hrvatske zajednice županija, 1. ožujka počelo je treće izdanje foto-natječaja „Volim svoju županiju“. Baš kao i u prethodnima, cilj je natječaja fotografijom prikazati regionalni identitet i osigurati prepoznatljivost svake hrvatske županije.

 

 

 

 

Natječaj je otvoren od 1. ožujka do 20. travnja 2018. godine. Za sudjelovanje je potrebno objektivima zabilježiti zanimljive detalje, prirodne ljepote ili kulturnu i prirodnu baštinu te fotografije dostaviti putem aplikacije na službenoj Facebook stranici Hrvatske zajednice županija.
Najbolje fotografije bit će proglašene u dvije kategorije; najbolja fotografija prema broju glasova i prema izboru stručnog žirija, a za najuspješnije fotografe pripremljene su GoPro Hero 5 kamere.

Iskusna profesionalna fotografkinja Mare Milin vodit će stručni žiri. Uz nju, pristigle će radove vrednovati Mateja Gošćiej, voditeljica Odsjeka za odnose s javnošću Ureda župana Međimurske županije, Bernardo Pahor, voditelj Odsjeka za protokol i odnose s javnošću Karlovačke županije, te Kristijan Toplak iz Ureda župana Virovitičko-podravske županije. Ove će godine žiri biti bogatiji i za počasnog člana - Alena Špiljaka, pobjednika prošlogodišnjeg izdanja.

Sve ostale detalje o natječaju možete pronaći na stranicama Hrvatske zajednice županija i na Instagram profilu „Volim svoju zupaniju“.

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.