Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

U organizaciji Hrvatske zajednice županija, 1. ožujka počelo je treće izdanje foto-natječaja „Volim svoju županiju“. Baš kao i u prethodnima, cilj je natječaja fotografijom prikazati regionalni identitet i osigurati prepoznatljivost svake hrvatske županije.

 

 

 

 

Natječaj je otvoren od 1. ožujka do 20. travnja 2018. godine. Za sudjelovanje je potrebno objektivima zabilježiti zanimljive detalje, prirodne ljepote ili kulturnu i prirodnu baštinu te fotografije dostaviti putem aplikacije na službenoj Facebook stranici Hrvatske zajednice županija.
Najbolje fotografije bit će proglašene u dvije kategorije; najbolja fotografija prema broju glasova i prema izboru stručnog žirija, a za najuspješnije fotografe pripremljene su GoPro Hero 5 kamere.

Iskusna profesionalna fotografkinja Mare Milin vodit će stručni žiri. Uz nju, pristigle će radove vrednovati Mateja Gošćiej, voditeljica Odsjeka za odnose s javnošću Ureda župana Međimurske županije, Bernardo Pahor, voditelj Odsjeka za protokol i odnose s javnošću Karlovačke županije, te Kristijan Toplak iz Ureda župana Virovitičko-podravske županije. Ove će godine žiri biti bogatiji i za počasnog člana - Alena Špiljaka, pobjednika prošlogodišnjeg izdanja.

Sve ostale detalje o natječaju možete pronaći na stranicama Hrvatske zajednice županija i na Instagram profilu „Volim svoju zupaniju“.

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn