Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

LAG Brač kreće s provedbom svojih Lokalnih razvojnih strategija i organizira prvu informativnu radionicu kao pripremu za provedbu prvih natječaja na LAG razini u 2018. godini, koja će se održati u Nerežišćima, 4. svibnja, s početkom u 9 sati u galeriji.

 

 

 

Tema informativne radionice je provedena mjera 1.1. Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava. Riječ je o tipu operacija sukladnom mjeri 6.3.1. Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske. Prihvatljivi korisnici ove mjere su male poljoprivredne gospodarske gospodarske veličine od 2.000 eura do 7.999 eura upisana u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava sukladno Zakonu o poljoprivredi, a ulaganje se odvija na području LAG-a Brač.

Informacije na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.