Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Zaklada "Kajo Dadić" poziva vas na prezentaciju programa "Aktivni u zajednici" koja će se održati 4. svibnja, s početkom u 10,30 sati u vijećnici Grada Supetra.

 

 

 

Program "Aktivni u zajednici" koji Zaklada provodi u okviru programske suradnje s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva usmjeren je osnaživanju društvenog kapitala kao važnog akumulatora razvoja lokalnih zajednica.

"Provedbom ovog programa potičemo razvoj društvenog kapitala, razvoj kulture davanja u opće korisne svrhe, te provedbu društvenih programa u lokalnoj zajednici."

Predavanje je namjenjeno svim sektorima i svi su dobrodošli.

Naime, upravo je cilj da se u suradnji s civilnim, poslovnim i javnim sektorom detektira potreba i potiče kultura davanja u općekorisne svrhe kako bi se prikupila sredstva potrebna za rješavanje navedene potrebe te povećao društveni kapital u zajednici.

Zakladu „Kajo Dadić“ osnovala je 2005. godine Udruga „MI“ iz Splita, u znak zahvalnosti privatnom donatoru - filantropu, Kaji Dadiću. Tijekom godina financirali su se razni projekti udruga, škola, građanskih inicijativa poput: uređenja šetnica i staza, uređenje parkova, pošumljavanja, akcija čišćenja, javnih tribina, izložba, performansa, kampanja podizanja svijesti, volonterskih akcija.

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.