Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

HGK Županijska komora Split i Grad Supetar organiziraju prezentaciju „Podrška gospodarstvu i izvori financiranja“ koja će se održati 14. svibnja 2018. godine u 11 sati u Gradskoj vijećnici u Supetru.

 

 Predstavnici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Regionalnog ureda Split, Splitsko-dalmatinske županije, Javne ustanove ReraSD i Područnog ureda za Dalmaciju HBOR-a upoznat će sudionike s mjerama aktivne politike zapošljavanja, županijskim natječajima za potporu razvoja gospodarstva, natječajima za sufinanciranje projekata europskim sredstvima te razvojnim kreditnim programima.

Planirano trajanje je 2 sata, a nakon prezentacija bit će osigurano vrijeme za pitanja sudionika.

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.