brac online

Bolsko lito dio svojih programa uvijek posveti najmlađima. Ove subote 30. lipnja na programu je lutkarska predstava za djecu "Prometna priča", u bolskom kazalištu na otvorenom, Teatrinu, u 19 sati.

 

 

 

Ovaj lutkarski mjuzikl u izvedbi i organizaciji splitske Produkcije Z edukativna je priča za najmlađe o tome kako se ponašati u prometu. Glavni likovi Slavica i Jurica kasne u školu prelazeći cestu na nedozvoljenom mjestu, trčeći kroz crveno svjetlo na semaforu. Policajac Mate iz zaustavlja i poučava kako se zbog sigurnosti treba ponašati u prometu. Kroz devet poučnih songova (zebra, semafor, prometni znakovi, Mate na raskrižju i u autu) i jednostavne dijaloge, djeca uče pravila prometne kulture. Predstava "Prometna priča" traje 35 minuta.
Autor teksta je Duško Mucalo, dok je za glazbu, režiju i produkciju zadužen splitski skladatelj Ivo Lesić. Produkcija Z je lutkarsko kazalište iz Splita koje priređuje lutkarske predstave za djecu vrtića i osnovnih škola.

Ulaznice po cijeni od 30 kuna mogu se kupiti na ulazu u Teatrin, već sat vremena prije početka predstave.

 

 

Podijeli članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.