Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Poznati hrvatski filmski i televizijski glumac Ljubomir Kerekeš sa svojim Kereksh Teatrom izvest će u Bolu kazališnu komediju "Očeš, nečeš, doktor" u ponedjeljak, 2. srpnja, u 21.30 sati u Teatrinu "Dva ferala".

 

 

 

Riječ je o predstavi koja je postala veliki kazališni hit u cijeloj Hrvatskoj. Predstavu je režirao sam Ljubomir Kerekeš, a u predstavi igraju poznati i nagrađivani glumci Jan Kerekeš, Hana Hegedušić, Ana Begić, Ljubomir Kerekeš, Draško Zidar, Adam Končić, Mirela Videk i Zoran Pribičević. Predstava je nastala u koprodukciji s Hrvatskim narodnim kazalištem iz Varaždina. Ovom predstavom sam redatelj pomiče granice svojih predstava i osim svakodnevnih problema "malog" čovjeka, progovara i o svakodnevnim problemima Indijanaca. Nakon uobičajene svađe mladog bračnog para, vrckava žena preda svog muža Indijancima koji su u potrazi za doktorom. Kćer poglavice Indijanaca je naglo postala nijema i poglavica je zahvalan što mu u pomoć dolazi doktor. Nažalost, taj doktor, jedino što zna je...cijepati drva.

Ulaznice se u pretprodaji po cijeni od 40 kuna prodaju od 30. lipnja u agenciji Santo i u galeriji Doma kulture, a na dan predstave na ulazu prodaju se po cijeni od 50 kuna od 20 sati.

Kazališne predstave za odrasle i djecu stalan su dio programa Bolskog lita, manifestacije kulture i zabave koja se u Bolu ovoga ljeta održava po 29. put, u organizaciji Centra za kulturu Općine Bol.

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.