Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

U sklopu „Ljetnog ciklusa izložbi u Galeriji umjetnina Branislav Dešković“ u Bolu, ovog četvrtka, 5 srpnja, u 21:30 sati otvara se izložba Petra Katavića.

 

 

 

Petar Katavić, slikar je mlađe generacije, rođen 1985.u Splitu, diplomirao slikarstvo na Umjetničkoj akademiji u Splitu, a radi kao asistent na Odjelu za slikarstvo Umjetničke akademije Sveučilišta u Splitu. Njegov slikarski jezik kreće se od ornamentike, simbola, apstrahiranih oblika i apstrakcije do ekspresivnih, narativnih sadržaja i figurativnih motiva.

Povodom izložbe u sklopu „Ljetnog ciklusa izložbi u Galeriji umjetnina Branislav Dešković“ umjetnik se predstavlja velikom slikarskom zidnom instalacijom „Bez naziva“, te serijom manjih portreta.

Izložba ostaje otvorena do 18. srpnja 2018.

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.