brac online

Među programima Bolskog lita posebno mjesto zauzimaju Večeri lokalne kulture u kojima se predstavljaju bolski lokalni izvođači. Ovog ponedjeljka 9. srpnja u 21.30 sati ispred Župne crkve nastupit će dječja klapa Veras koja je bila zapažena na ovogodišnjem Festivalu dalmatinskih klapa u Omišu.

 

 

Uz Veras će zapjevati i dječji zbor Čarčojak te zasvirati mandolinski orkestar Partenca. Gostovat će i ženska klapa Užonca. Svi navedeni izvođači vrijedno rade čitavu godinu unutar glazbenih radionica Centra za kulturu Bol.

Iako često nastupaju na kulturnim događanjima i manifestacijama u mjestu, ovo je baš njihova večer te pozivaju sve mještane i goste da ih dođu vidjeti, poslušati i podržati, a nadasve podijeliti radost glazbe i tradicionalnog dalmatinskog pjevanja.

Bolske lokalne snage čini još i muška klapa Braciera kao i folklorna družina, koji će nastupati drugom prilikom, a svi zajedno predstavljaju bogatstvo lokalne kulture Bola i Brača.

 

 

Podijeli članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.