brac online

Ovo ljeto zaista je specifično po tome što nogomet i dosadašnji plasman hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji utječe na sve što se događa u Hrvatskoj. Tako je i program Bolskog lita doživio male promjene, a sve kako bi se termini prilagodili i uskladili, te kako bi ljubitelji nogometa stigli i na programe Bolskog lita.

 

 

Konkretno, Bolska litnja noć održat će se dan kasnije, u četvrtak 12. srpnja, iako je srijeda uobičajeni dan za feštu na rivi, te je zajedničkim dogovorom organizatora i sudionika dogovoren novi termin. Fešti se nadamo uz dobar nogomet i rezultat - zajedničko gledanje utakmica je na već uobičajenim lokacijama, posebno u Varaderu, Marineru i pod Ložom.

Predstava za djecu "Gospođica Neću" koja će se održati u četvrtak 12. srpnja počet će u 19 sati u Teatrinu (pomaknuta je sat i pol ranije), u želji da netko zbog Bolske litnje noći ne propusti predstavu, te da glazba ne smeta glumcima u Teatrinu

Odgođen je koncert glazbenog dua Bow vs. Plectrum koji je bio predviđen ispred Župne crkve u nedjelju 15. srpnja. Nogometno finale u nedjelju bit će u 16 sati, no procijenjeno je da atmosfera nije prikladna za najavljeni koncert ispred crkve. Ako koncert bude ponovno organiziran, organizator će poslati obavijest na vrijeme.

Centar za kulturu Općine Bol, organizator Bolskog lita, zahvaljuje na razumijevanju.

 

Podijeli članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.