Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Tihomir Eterović, dr. med., voditelj Ispostave HMP Supetar Brač, održat će u ponedjeljak, 16. srpnja s početkom u 21 sat u dvorani "Hrvatski skup Pučišća" u Pučišćima, predavanje "Prva pomoć u ronjenju".

 

 

 

Tihomir Eterović poznat je po svojim nastupima u kvizovima, vrsni je poznavatelj zmija i otrovnih biljaka i životinja otoka Brača. Lani je svojim predavanjem „Bodu, grizu, otrovni su,…Brač vas može ubiti!!!“, privukao veliko zanimanje i pažnju Pučišćana i njihovih gostiju. Ove godine slušat ćemo o opasnostima kojima smo izloženi u moru.

Tema predavanja je „PRVA POMOĆ U RONJENJU: priča o ronjenju na dah s osvrtom na prvu pomoć i otrovne životinje/ biljke u moru“. Podijelit će dr. Eterović s nama i ovaj put svoje znanje i dugogodišnje liječničko iskustvo.

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.