brac online

Ukoliko se uz odmor i kupanje želite okušati u malom nogometu, potezanju konopa, trčanju krosa ili tradicionalnoj igri balota, svakako posjetite Bobovišća na moru od 30. srpnja do 8. kolovoza, kada se obilježavaju "Dani Vale".

 

 

 

Živopisna mirna uvala izmakla je utjecajima moderne arhitekture i zadržala svoju iskonsku ljepotu. Maleno naselje s nekoliko arheoloških spomenika, od kojih svakako vrijedi pogledati rodnu kuću hrvatskog pjesnika Vladimira Nazora te Vičju luku koja je značajno arheološko nalazište ilirsko-grčke civilizacije. Kamena riva u luci okružena je kamenim kućama među kojima je najdominantnija kaštel utvrda obitelji Gligo iz 18. st.

 

Podijeli članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.