Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Donosimo program Milnarskog lita od 4. do 8. kolovoza.

 

 

 

 

Kao što smo već najavili u subotu, 4. kolovoza održat će se u Milni tradicionalna utrka "Kalaton", a kojeg organizira Sportsko društvo.
Kalaton je sportsko, a ujedno i edukacijsko natjecanje sudionika svih dobnih skupina kojim se povezuju sport i rekreacija sa kulturološkim upoznavanjem naselja kroz jedinstvenu utrku s raznim segmentima. Upoznajte milnarske kale i osvojite vrijedne nagrade.

U večernjim satima u subotu, 4. kolovoza, nakon finala malonogometnog turnira u Bobovišćima na moru koji počinje u 19.30 sati, dođite na bobovišku fjeru i nastup grupe Noa koji počinje u 22 sata.

Zaigrajte na Turniru u balotama u sklopu Dana vale u Bobovišćima na moru u nedjelju, 5. kolovoza. Turnir počinje u 19.30 sati.

U čast Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana branitelja, u nedjelju, 5. kolovoza općina Milna organizirala je dva nastupa.
- 11 sati nastup limene glazbe Brassčuta ispred zgrade Općine,
- 21.30 sati nastup Bračkog folklornog društva Ciciljona ispred župne crkve

U utorak, 7. kolovoza, u Milni na Polaci održat će se dječja lutkarska predstava „Kamen nasred puta“ i radionica izrađivanja figurica od balona. Program počinje u 20 sati.

 

U srijedu, 8. kolovoza, u Bobovišćima na moru, u sklopu Dana vale na programu je koncert klape Cambi. Koncert počinje u 21 sat.

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.