brac online

U četvrtak. 9. kolovoza na pijaci ispred škole u Nerežišćima odigrat će se lutkarska kazališna predstava "Put oko svijeta".

 

 U ovoj predstavi koju potpisuje Produkcije Z, djeca se upoznaju s kontinentima i njihovim značajkama kroz pjesmu i priču. Poslije čitanja knjige "Put oko svijeta za 80 dana" mali Nikola u snu i sam proputuje svijet doživljavajući neviđene zgode i nezgode. Putem susreže devu, kapetana Kineza, polarnog medvjeda, klokana, dupine, papigu Aru, plesačice sambe...

Program počinje u 20:00 sati. Prije početka predstave, općinski načelnik dodijeliti će pohvalnice i nagrade odličnim učenicima s područja Općine Nerežišća.

Podijeli članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.