Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Kako opera zvuči i izgleda u modernom ruhu i izvedbama, u nedjelju 12. kolovoza će nam pokazati Trio Kutnar i sopranistica Mia Domaćina Topalušić, na koncertu u Teatrinu, bolskoj pozornici pod vedrim nebom, u 21.30 sati.

 

 

 

Trio Kutnar čine violončelist i harmonikaš Marin Kutnar, violončelistica Katarina Kutnar i pijanistica Vesna Šepat Kutnar. Glazbenici će izvoditi arije iz opera, opereta, mjuzikla te poznate kancone, pjesme te instrumentalna djela u zanimljivim obradama za violinu, violončelo/ harmoniku, glas i klavir!

Marina Kutnara, 18- godišnjeg violončelista i harmonikaša tv gledatelji dobro znaju kao zvijezdu tv emisije Super Talent. Istaknuo se već na mnogim nastupima i uspjesima na međunarodnim glazbenim natječajima.

Violinistica Katarina Kutnar završila je studij violine na Muzičkoj akademiji u Zagrebu. Dosad je održala više javnih, solističkih i komornih nastupa u zemlji i inozemstvu.

Pijanistica Vesna Šepat Kutnar diplomirala je klavir i klavirsku pedagogiju na Muzičkoj akademiji u Zagrebu. Komornu glazbu magistrirala je u Grazu. Iza nje je značajan umjetnički i pedagoški rad. Članica Hrvatskog društva orkestralnih i komornih umjetnika. Sopranistica Mia Domaćina Topalušić Muzičku akademiju i magisterij završila je u Zagrebu. Sudjelovala je na brojnim državnim i međunarodnim natjecanjima, solističke nastupe imala diljem Hrvatske i inozemstva, primjerice gostovala je u dalekoj Kini gdje je zahvaljujući međunarodnoj Udruzi Putevima Marka Pola boravila mjesec dana te je u sklopu Festivala hrvatske gastronomije održala niz solističkih koncerata i upoznala ljubitelje glazbe u Kini s hrvatskom glazbom. Već nekoliko godina radi u HNK-u Zagreb kao članica zbora.

Ulaznice za koncert po cijeni od 50 kuna moći će se kupiti na ulazu u Teatrin. Većina glazbenih programa Bolskog lita je besplatna, no ovoga puta, kako je riječ o mladim izvođačima, odlučno je da se ulaznice naplaćuju i sav novac ide bolskim mladim glazbenim snagama, zboru, mandolinskom orkestru i dječjoj klapi jer svi oni za svoj rad trebaju i financijsku podršku.

Kupnjom ulaznice za ovaj koncert pomažete mlade bolske glazbenike koji nam puno znače jer uveličavaju mnoga naša bolska slavlja, što uvijek čine od srca i bez ikakve nagrade.

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.