Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Zbog radova na kanalizciji u četvrtak, 21. ožujka 2019. godine za promet će biti zatvorena supetarska ulica 22. lipnja.

 

 

 


Iz gradske uprave obavještavaju vozače, a poglavito stanare ulice 22. lipnja u Supetru, da će tijekom dana 21. ožujka 2019. godine (četvrtak) tvrtka «Berica» d.o.o. iz Nerežišća, započeti sa radovima na izgradnji sustava odvodnje otpadnih voda na dijelu navedene ulice koji se nalazi između ulica Put Vele luke i Put Pašika.

Za vrijeme trajanja planiranih radova, promet motornih vozila na predmetnom dijelu ulice 22. lipnja neće biti moguć, stoga pozivaju sve sudionike u prometu na povećani oprez i poštivanje privremene prometne signalizacije koja će u tu svrhu biti postavljena.


Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.