Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Udruga mladih Općine Postira "Berekin", organizira prvi "Berekin Kup", turnir na male branke (cageball). Turnir će se održati od 30. srpnja do 4. kolovoza na vrhu Velikog mosta u Postirima.

Završilo je svjetsko nogometno prvenstvo, a uspjehu naših nogometaša pridružili su se i članovi radio kluba "Vidova gora", osvajanjem dvadesetak prelijepih diploma, većinom iz 11 ruskih gradova, gdje su se održavala natjecanja.

Pobjednici ovogodišnjeg izdanja turnira "Sv. Margarita" u Nerežišćima je momčad "Bistro pizzeria VRILO", koja je u finalnoj utakmici rezultatom 6:0 svladala "Stivan".

Pala je Danska, ali pala je i prva FIFA diploma koju su osvojili mladi radioamateri Vidove Gore iz Supetra.

Protekli je vikend u organizaciji KŠR „Arbuna“ iz Supetra održano XXVI Međužupanijsko prvenstvo južnog Jadrana u podvodnom ribolovu na kojemu su nastupila 22 podvodna ribolovaca iz sedam klubova četiri dalmatinske županije.

I ove godine se u Nerežišćima organizira tradicionalni turnir "Na male branke", ako imate ekipu ili vam se gledaju majstorije najmanjeg baluna koji se na našem otoku igra provjerite detalje u nastavku.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.