Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Mali balunTeška financijska situacija kojoj svi svjedočimo pogodila i je i bračke malonogometne momčadi koje nastupaju u splitskim malonogometnim ligama pa su MNK Gallo i Nevera Postira iz financijiskih razloga promijenili sponzore a time i imena momčadi.

 

 

 

Nakon šest prvenstava i neprekidnog djelovanja u ligama pod udrugom malog nogometa Split supetarska malonogometna momčad Gallo iz financijskih razloga umalo je odustala od daljnjeg proljetnog dijela natjecanja. Srećom u posljednji im je tren u pomoć je priskočila Pizzeria Calypso iz Splita te je automatski „bračkom“ klubu promijenjeno i njegovo tradicionalno ime.

Ista neugodna financijska situacija koja je prijetila odustajanjem je zadesila i malonogometaše momčadi Nevere iz Postira koja već treću godinu nastupa na splitskim Gripama. Ni njima financijska pomoć nije pružena na Braču jer nisu našli sponzora a ni nikakvu pomoć općine Postira te je i ta „bračka“ momčad promijenila ime i od proteklog kola više nije predstavnik otoka jer zove se Brodosplit iz Splita.

Malonogometna momčad iz Bola koja se ove sezone uključila u natjecanje a djeluje pod imenom MNK Bol pozitivnija je priča jer nju pomaže prati općina Bol i nekoliko bolskih privatnika. Uz MNK Bol otok Brač predstavlja i dalje i malonogometni klub iz Milne kojoj je ovo četvrto prvenstvo na parketu Gripa a sredstva za igru dobivaju od privatnika i od općine Milna.

Od ove godine našim ekipama koje nastupaju u splitskim ligama pridružit će se i gornjohumčanska ekipa Konoba Tomić, jedna od najtrofejnijih momčadi otoka koja će se natjecati u 1. Županijskoj Futsal ligi a svoje susrete će odigravati u splitskoj Arena dvorani na Poljudu.

Prilog: Nikša Juričević Gallo

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.