Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

ragbi trevisoSrce na terenu, puno emocija, suza, smijeha i dobre igre pokazala su 44 mališana u dobi od 6 do 12 godina splitskoga ragbi kluba Nada, uključujući i supetarsku podružnicu, na velikom turniru Topolino održanom u talijanskom Trevisu.

Mali Supetrani i mali Splićani ne samo da su predstavljali su Hrvatsku među čak 6100 djece iz Europe, a nota bene u Italiju su došli kao članovi jedine ragbi škole u Lijepoj našoj, nego su uza sve to, ostvarili odlične rezultate.

Dva autobusa, 100 putnika (46 roditelja i 44. djece u 3 kategorije U12, U10, U-8) od toga 20 bračana (10 dice u 3 kategorije, najbrojniji Under 8 i U-12 te 10 roditelja) na putu i natjecanju bili su od petka do nedjelje ali ništa im ne pada teško jer se bogatije zemlje sa daleko većom ragbi tradicijom ne mogu se mjeriti s našom srčanošću i familijarnošću. Naše male ragbijaše uvijek prate cijele obitelji, nosi se spiza, kolači, šatori, kupuju se darovi za one koji ne mogu ići na turnire, svi sudjeluju iako dolazimo iz puno skromnijeg sportskog okruženja, barem što se ragbija tiče.

Srdačne čestitke svima!

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.