Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

U Supetru će se 29. lipnja 2016. održati Festival poduzetništva, obrta i OPG-a pod nazivom Moja poduzetna Hrvatska.

 

 

 

Festival poduzetništva, obrta i OPG-ova 'Moja poduzetna Hrvatska' novi je projekt Poslovnog dnevnika, Večernjeg lista i 24 sata koji se s ciljem popularizacije poduzetništva organizira u 15 gradova Hrvatske, a startao je 18. ožujka u Dubrovniku.

U okviru festivala održat će se niz prodajnih sajmova, predstaviti stari zanati, održati edukativne i kulinarske radionice, te koncerti u večernjim satima.

"Moja poduzetna Hrvatska je logični nastavak Poslovnog uzleta i u suradnji s našim partnerima uvjeren sam da smo stvorili jaku alijansu da poduzetnike stavimo na medijski pijedestal i pokažemo da su oni esencija ovog društva", rekao je glavni urednik Poslovnog dnevnika Mislav Šimatović.

Pravilnik za izlagače

Prijavnica

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.