Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Nakon veličanstvenog okupljanja na splitskom FESB-u udruga Naš Hajduk u nedjelju 18. lipnja s početkom u 19:11 sati na Rivi će predstaviti novu etapu projekta otkupa dionica "Ili jesmo ili nismo" pod sloganom "Za sva vrimena!".

 

 

 

Osim što će se građani, članovi i navijači moći informirati te ispunjavanjem formulara uključiti u projekt udruga je pripremila i zanimljiv program u kojem se izdvaja milenijsko fotografiranje Šime Strikomana te koncert Marijana Bana i Diktatora.

Tom prigodom porazgovarali su s poznatim hrvatskim glazbenikom.

Udruga Naš Hajduk poziva sve u nedjelju na Rivu, a dio programa je i Vaš koncert?

- Tako je, priključujem se pozivnici i pozivam i mlado i staro da u nedjelju navečer budu na Rivi. Što se tiče mog koncerta, sigurno obećavam dobru zabavu, poznate hitove i pravu hajdučku atmosferu.

Često sudjelujete na hajdučkim feštama?

- Hajduk je više od običnog kluba i jasno da sam tu kad god zatriba i kad god mogu. Pa vidite koliko svim ljudima Hajduk znači, tko drugi može napraviti sve ovo?

Koncert je dio javnog predstavljanja nastavka projekta otkupa dionica, hoćete se i uključiti?

- Apsolutno podržavam projekt Našeg Hajduka, sudjelovao sam i u prošloj dionici i svakako ću iskoristit Rivu da se uključim. Slogan "Za sva vrimena!" dovoljno govori koliko je važno sudjelovati. Zato pozivam sve, nema opravdanja - nedjelja, Riva u 19:11.

 

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.