Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Hrvatska ženska ragbi 7 reprezentacija pripremat će se u Supetru od 16. do 22. lipnja, a potom 23. lipnja izabranice prof Nikole Denića putuju u Slovačku, gdje se u Košicama održava turnir Europskog prvenstva za žene.

 

 

 

Hrvatska će se natjecati u Košicama prvog dana u skupini A u društvu s Bugarskom, Litvom i Norveškom, u skupini B igrat će Austrija, BiH, Danska i gruzija, a u skupini C nastupit će djevojke iz Andore, Luksemburga, Slovačke i Slovenije. Sljedećeg dana djevojke će, kao i maldići u Bukureštu razigravati za konačni plasman u skupini.

Poziv za pripreme na Braču upućen je Vedrani Alajbeg, Sari Bebić, Anabeli Bonačić Vicić, Sari Buratović, Antei Dedić, Maji Gajici, Dubravki Kovač, Lucreziji Odrljin, Frančeski Pleština, Tihani Žaja (RK Nada), Erni Hamzagić, Pauli Kralj, Valeriji Kršak, Mateji Spajić, Micoli Žic (ŽARK Mladost), Margariti Mratović, Viktoriji Žugaj (RK Zagreb) i Mirni Petričević (RK Sinj).
Od pozvanih djevojaka, dvanaest najboljih i najspremnijih će predstavljati Hrvatsku na evropskom prvenstvu u Košicama.

 

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.