Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Početkom listopada, svake godine, održava se Kup Jadrana, posljedni u nizu od tri natjecanja koje organizira Hrvatski radioamaterski savez.

 

 

 

Članovi radiokluba BRAČ iz Pučišća i ove su se godine dobro pripremili i ponovili prošlogodišnji uspjeh - prvo mjesto u kategoriji klubova s Jadrana.

Iščekivanje konačnih rezultata malo je potrajalo i konačni ishod nije se mogao sa sigurnošću predvidjeti, ali povijest se ponovila, a pučiškim radioamaterima itekako uljepšala ove adventske dane.

Od članova kluba opet se najbolje plasirao Tomislav Kelava iz Supetra koji je za promjenu zauzeo drugo mjesto u svojoj kategoriji.

Svim Bračanima i ljudima dobre volje želimo sretne nadolazeće blagdane!

Članovi radiokluba "Brač"

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.