Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Drugo kolo doigravanja ponovno je pokazalo kako u Bračkoj ligi malog nogometa nema favorita ni lakih utakmica, ovaj put su to na svojoj koži osjetile ekipe Sedmog neba Konobe Tomić i MNK Supetra.

 U prvoj utakmici dana Atlantis radi prvo iznenađenje uvjerljivom pobjedom nad ekipom Sedmog Neba Konobe Tomić. Na kraju utakmica je završila rezultatom 11:6 za Atlantis a u njoj su se posebno su se istakli Ivo Matulić s 5 pogodaka te Željko Vladislavić s 3.

U drugoj utakmici Young Boysi su nastavili sa odličnim igrama koju pružaju tijekom cijele sezone, u drugom kolu doigravanja glatko su pobjedili ekipu Takmaca sa rezultatom 4:1.

MNK Supetar u ljepotici večeri protiv mlade ekipe Concordie osvojila je tek mršavi bod pa im sad samo 3 kola prije kraja Young Boysi bježe velika 4 boda. Nakon pobjede nad Sedmim Nebom Konobom Tomić ekipa Concordie odnijela je tako bod i trenutnom prvaku još jednom pokazavši kako s vremenom izrasta u vrlo kvalitetnu momčad od koje ćemo u budućnosti zasigurno vidjeti još štošta.

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn