Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Naš proslavljeni košarkaš Nikola Vujčić, inače mrčanski zet, donirao je košarkaške koševe za igralište u Mircima.

 

 Na igralištu u Mircima vridna i samozatajna ekipa iz košarkaškog kluba Brač postavila je koševe, donaciju našeg proslavljenog košarkaškog reprezentativca Nikole Vujčića.

Uz dozvolu Grada (koji je donira žalo i beton) i vridne ruke Marka Gospodnetića, Aleksandra Janjića i Manuela Gospodnetića postavljene su konstrukcije a table i obruči bit će postavljeni već početkom idućeg tjedna nakon čega će se prve pake basketa moći zaigrati i u Mircima.

Kako doznajemo od spiritus movensa KK Brač predsjednika Deana Rahana i tajnika Hrvoja Akmadžića nije ovo prvi put da Vujčić donira naš klub, prati ih kako kažu od početka i svaku malo uleti sa nekakvium poklonom ili donacijom.

Ove je, dodali su, tek prvi komplet koševa a namjera im je da u što bližoj budućnosti postaviti ih na svakom igralištu na kojem je to moguće i tako što većem broju djecew omogućiti da se bave ovom plemenitom loptačkom igrom.

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.