Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Jučer su održana sva ovogodišnja klupska prvenstva KŠR „Arbuna“ i to u udičarenju štapom s obale, udičarenju iz broda i podvodnom ribolovu kao i 3. Memorijal barba Jakše Hržića u podvodnom ribolovu.

 

 Pobjednici 3. Memorijala barba Jakše Hržića su Ivica Jakšić i Nikša Domančić (barkarijol Mate Jakšić), drugo mjesto osvojili su Ivor i Ico Ivelić (barkarijol Davor Šugar) a treće Tomo Vlahović i Marko Glavinić (barkarijol Bobe). Na memorijalnom natjecanju posvećenom osnivaču arbunove podvodne sekcije nastupilo je 14 podvodnih ribolovaca a prijelazni pehar pobjednicima uručila je Milana Hržić, barba Jakšina unuka.

Što se klupskih prvenstava tiče naslove klupskih prvaka u udičarenju štapom s obale za 2018.g. osvojili su Irena Caglević (seniorke) i Toni Pučo (U-16) a klupski prvak KSR 'Arbuna' u podvodnom ribolovu za 2018.g. je Ivica Jakšić (6878 bodova). Drugi je Ivor Ivelić (6250 bodova) a treći Nikša Domančić (2084 bodova).
Najveću ribu na natjecanju, kirnju tešku gotovo 4 kilograma, ulovio je Ivica Jakšić.

Na klupskom prvenstvu nastupilo je 14 članova kluba pod sudačkom palicom arbunove legende Nikše Trebotića.

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.