Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Pred natjecateljima KŠR Arbun iz Supetra novi je izazov, ekipno državno prvenstvo u podvodnom ribolovu.

 

 Nakon što je njihov član Ivor Ivelić kao natjecatelj hrvatske reprezentacije nedavno nastupio na Svjetskom prvenstvu u podvodnom ribolovu u Portugalu a Big game ekipa u sastavu Šugar, Matas, Vušković  na Državnom prvenstvu u lovu na veliku ribu u Jezerima na Murteru, pred najtecateljima supetarskog Arbuna slijedeće je veliko natjecanje - Ekipno državno prvenstvo u podvodnom ribolovu koje će se 29. ovog mjeseca održati u Novalji na Pagu.

Kako su se u prošlosti su se Arbunovi podvodnjaci sa ovih natjecanja vraćali sa odličnim rezultatima i brojnim medaljama, donijevši u sueptarski porat dva naslova prvaka Hrvatske te dvije brončane medalje nadamo se da će njihova ekipa ove godine ostvariti bolji plasman nego što je to bio slučaj prošle godine kada su na Pelješcu osvojili 5. mjesto.

Poželimo im stoga svu sriću, mirno oko i sigurnu ruku.

 

 

 

 Fotografija: FB KŠR "Arbun"

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.