brac online

Već poznati natjecateljski dvojac Toni Pučo i Dominik Vicelić, nastupajući na svjetskom natjecanju "Russian World Wide Digital Contest", prije otprilike mjesec dana, u kategoriji više operatora ''young team'', osvojili su prvo mjesto u Europi i svijetu i svojoj zbirci, a klubu pridodali još jednu vrijednu diplomu.

 

 

Svakako treba istaknuti da Toni ima samo 13, a Dominik 14 godina, a već su postigli zapažene rezultate. Prije dvije godine u ovom je natjecanju također postignut odličan rezultat, a akteri su bili Lorena i Jerko Vladislavić i David Kelava. O uspjesima starijih operatora ćemo drugom prilikom.

Pred nama je duga zima i vrijeme da se srede antene i uređaji te ostala neophodna tehnika u čemu će ipak uskočiti stariji operatori.


Tekst i fotografije: Ivica Pavišić, 9A2BW

 

Podijeli članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.