Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Na petoj međunarodnoj dječjoj olimpijadi u organizaciji Školice sporta "Jump" koja se prošlog vikenda održavala u Herceg Novom u Sportskom centru Igalo, sudjelovalo je 15 škola iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Crne Gore, s više od 500 natjecatelja.

 

 

Na olimpijadi su sudjelovali i brački školarci koji su osvojili 13 medalja, dok su Zvrkići ekipno osvojili sjajno 4. mjesto.

- Duje Gospodnetić, srebro i zlato
- Pero Martinović, dvije bronce
- Niko Šolić, zlato
- Niko Dragičević, zlato
- Josip Rendić, zlato i bronca
- Luka Rendić, zlato
- Lea Poklepović, srebro i bronca
- Tomi Radolfi, zlato
- Ivana Duvnjak, bronca

Leona Matas, Ela Vojković, Sara Peša, Vana Mladineo, Fani Mladineo,Lucija Zavoreo,Ivana Duvnjak,Hana Smojver, David Laurić,Jakov Franulić,Karmen Zavoreo,Domina Lukšić, Ištvan Radolfi ,Dea Matulić,Nora Roso, Lara Lukin, Vita Trebotić,Roza Martinići najmlađa Vana Rendić i njihovi roditelji i treneri doprinjeli su po onoj staroj koja stvarno vridi: "SVI ZA JEDNOG JEDAN ZA SVE ".

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.