Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Bolska ekipa robotičara Tim Boul ((Ante Kraljević, Frane Radić, Mia Pivčević), osvojili su zlato, a ekipa Plavi Jadran ((Lucija Ivičić, Marija Karninčić, Nicol Lovrić) srebro, na natjecanju Robocup Junior u Zagrebu.

 

 

 

Osim navedenih ekipa izvrsne nastupe su imali i Boduli (Leon Lisičar i Roko Kalpić) i Techno BIK (Karla Klapež, Borna Rupnik i Ian Anić).

Hrvatski robotički savez organizirao je ovog vikenda u zagrebačkoj Osnovnoj školi Mate Lovraka dvodnevno međunarodno robotičko natjecanje a na kojem su se mladi robotičari natjecali u 12 kategorija. Sudjelovalo je 106 ekipa, s preko 200 natjecatelja. Osim Hrvatske, natjecatelji su bili i iz Slovačke, Slovenije, Njemačke te jedna mješovita ekipa iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Tim Bol je zlatnom medaljom osigurao sudjelovanje na svjetskom natjecanju robotičara koje se održava u srpnju u Australiji.

Čestitke!

 

Izvor: Bolska kronika

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.