brac online

Klub za športski ribolov na moru „Arbun“ poziva svoje članove, prijatelje kluba, pojedince, udruge, firme i društva prijatelja na tradicionalni lignjolov koji će se održati u subotu, 08. prosinca 2018. i to u dvije discipline: ekipni lov iz broda i pojedinačni lov s kraja.

 

 

Lov iz broda
Zona lova je Mirca – Zastup (zapadna punta). Bodovanje je po ekipnom sistemu (1 ekipa = 1 brod). Minimalni broj sudionika u brodu je 2 a maksimalan broj je 3. Minimalno jedan član ekipe mora biti član KŠR „Arbun“. Od ulova se boduju samo lignje. Okupljanje svih sudionika je u prostorijama „Arbuna“ u 15 sati. Zajedničko isplovljavanje sudionika i start je u 15.30 sati. Rok za predaju ulova je 20 sati. Mjesto za predaju ulova je Mali most. Zabrana lova iz broda je za područje 100 m od kraja od crvene lanterne do 3 mostića na vanjskom lukobranu luke Supetar.

Lov s kraja
Zona lova je crvena lanterna – tri mostića na vanjskom lukobranu luke Supetar. Lovi se pojedinačno. Razmak između natjecatelja u zoni je 4 m. Natjecatelj ne mora biti član KŠR „Arbuna“. Od ulova se boduju samo lignje. Okupljanje svih sudionika je u prostorijama „Arbuna“ u 15 sati. Početak natjecanja je u 15.30 sati. Rok za predaju ulova je 20 sati u zoni natjecanja. Mjesto za predaju ulova je u zoni.

Svi učesnici moraju imati važeću dozvolu za ribolov. Učesnici koji nemaju važeću dozvolu mogu ishoditi jednodnevnu, kontakt mob. 0911630551 ili  0994266263.

Vaganje, proglašenje pobjednika i druženje sudionika uz domjenak biti će na Božićnom kantunu na staroj peškariji u Supetru ispod škole od 20.30 sati. Sudjelovanje na lignjolovu je besplatno. U slučaju lošeg vremena lignjolov se prebacuje za nedjelju 09. prosinca, prema istim pravilima i vremenu održavanja.

Prijave sudionika primaju se do petka 07. prosinca do 15.30 sati na mob: 0911630551 i 0994266263 ili preko facebook stranice KSR Arbun.

 

 

 

Podijeli članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.