Brač Online

Portal otoka Brača - već 15 godina s vama

KNH Torcida Brač poziva sve zainteresirane na javnu tribinu koja će se održati 2. veljače 2019. u Kino dvorani u Supetru, s početkom u 18.30 sati.

 

 

 

Cilj ove javne tribine je informiranje članova i onih koji će to tek postati, o radu udruge i važnosti otkupa dionica, odnosno važnosti projekta ZA SVA VRIMENA.

Predstavnici će odgovarati na sva vaša pitanja vezana za Udrugu "Naš Hajduk", stoga dođite, pitajte i priključite se u što većem broju.

Za vrijeme održavanja tribine vršit će se učlanjivanje u Udrugu. Cijena članarine za punoljetne osobe iznosi 100 kuna, a za maloljetne 50 kuna.

HŽV <3

 

 

 

Podijeli članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.