Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

U Splitu je i ove godine, u organizaciji Karate kluba Sokol, Karate kluba Jadran i karate saveza Splitsko-dalmatinske županije, održano međunarodno karate natjecanje Kup Jadrana, na kojem su sudjelovali i članovi bračkog karate kluba "Karate Dojo Brač".

 

 

 

Natjecanje koje se je održalo 31. ožujka okupilo je mnoštvo karatista svih uzrasta, od malenih i srčanih cicibana, do iskusnih seniora, preko 500 natjecatelja iz 44 kluba iz tri države.
Napetost i želja za pobjedom, navijanje kolega i prijatelja iz kluba roditelja, baka i djedova uz aktivno sugeriranje trenera čini naše natjecatelje maksimalno usredotočenim na cilj. Medalja koja će se ponijeti kući i biti predmet pažnje sljedećih dana!
Naš klub Karate dojo Brač je nastupio sa 6 natjecatelja:

1. Marin Vlahović
2. Lara Stančić - Kata tim 2. mjesto
3. Josipa Stančić - Kata tim 2. mjesto
4. Antea Vidović - Kata tim 2. mjesto
5. Ian Anić - Mlađi kadeti Kata 3. mjesto
6. Nicol Lovrić - Kadetkinje Kata 3. mjesto

Čestitamo!

Tekst i fotografije: Jovan Kostadinov

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.