Brač Online

Portal otoka Brača - već 15 godina s vama

KK Brač i ove će godine dva perspektivna mlada bračka košarkaša poslati u jedan od najjačih košarkaških kampova u ovom dijelu Europe.

 

 Nakon što su prošle godine uspostavili suradnju sa Slovenskim košrkaškim savezom i košarkaškim klubom Postojna, košarkaški klub Brač istu je nastavio uspješno razvijati i ove godine. Rezultat svega je sudjelovanje dva njihova prspektivna košarkaša, Josipa Bonačića - Sarga i Vida Rahana, na jednom od najjačih košarkaških kampova na ovom području jugoistočne Europe, onom koji se odrzava u Postojni u Sloveniji pod pokroviteljstvom FIBA-e. Za uzvrat, dva mlad košarkaša KK Postojne će udjelovati u njihovom ljetnom kampu u Supetru koji sa radom započinje već idući tjedan.

Iz KK Brač naglašavaju kako velike zahvale za sve ovo idu gospodinu Tomi Tiringeru bez kojega realizacija ovog projekta razmjene perspektivnih mladih sportaša ne bi bila moguća.

 

 

 

 

Podijeli članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.