brac online

Naša Supetarka Lara Bulić i ove će godine nastupiti na Svjetskom prvenstvu u jedrenju na dasci koje se održava u danskom Hvide Sandeu, 2100 kilometara daleko od našeg otoka.

 
Ovo će Lari biti drugi put da nastupa na svjetskom prvenstvu budući je na istom nastupila i prošle godine no razlika je u tome što će ove godine Lara sudjelovati u profesionalnoj konkurenciji PWA World Toura.
 
Ulaz na ovo natjecanje (koje se održava od 9. do 14. rujna.) dobila su 64 muška i 24 ženska natjecatelja a Lara je ulaz na ovo natjecanje osigurala osvajanjem 3. mjesta u ukupnom poretku zadnjem državnom natjecanju (u juniorskoj konkurenciji bila je 1.), osvajanjem 4. mjesta na kvalifikacijama u Bolu (i ponovno 1. u juniorima) te činjenici da je prošle godine bila je 3. u kategoriji do 21 godine u ukupnom evropskom poredku.Prema riječima njenog oca Tonija njihova mala natjecateljka ekipa nema nekih velikih očekivanja (a i možda je tako i bolje, jer ih onda svaki dobar plasman i rezultat može samo još dodatno razveseliti). Na ovom natjecanju sudjeluje sama svjetska "krema", a da bi Lara bila na njihovom natjecateljskom nivou objektivno mora proći još najmanje 3 do 4 godine intezivnog svjetskog natjecanja. No pape Toni zato jamči da će se Lara za svaki val i svaki reful borit ka prava morska lavica i tako na najbolji mogući način pokazati svitu kakvi smo mi Bračani ljudi.Poželimo im sve najbolje i ne zaboraviti na našim FB stranicama popratiti "Papin dnevnik" koji će iz dana u dan pratiti Larine dogodovštine na Svjetskom prvenstvu.

Sretno Lara!

 
Fotografije: Dubravka Pajk / Toni Bulić

Podijeli članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.