Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

35. Supetarsko lito otvara se večeras Otočnim festivalomu. Festival otočnih klapa koji promovira  izvorno klapsko pjevanje održat će se na supetarskom starom predjelu Glavica, pravoj lokaciji za domaću pismu, na kojoj će zapjevati klape s Brača, Hvara i Šolte.

Prošlog su četvrtka plesači udruge "Studio Renata" po dvadeset i prvi put sudjelovali na 47. Županijskim kulturno - umjetničkim igrama mladih / ex Smotra /.

U Supetru je jučer pod pokroviteljstvom Grada Supetra i Turističke zajednice grada održana 5. po poredu smotra otočnog folklora.

Pučiška klapa Volat. Brački čuvari baštine. Već dvadeset godina.

Sutra u Postirima počinju 24. po redu "Nazorovi dani", velika prosvjetno-kulturna manifestacija pod visokim pokroviteljstvom Hrvatskog Sabora posvećana našem Vladimiru Nazoru.

Sve bračke općine i Grad Supetar udružili su se u borbi s otpadom pa posljednjih mjeseci provode brojne aktivnosti i pripremaju sadržaje, u sklopu projekta “Zeleni Brač - edukacijom do održivog gospodarenja otpadom na Braču”, kako bi otočane informirali, osvijestili i potaknuli na odgovorniji pristup gospodarenju otpadom.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.