Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

U subotu je konačno odrađen tradicionalni  '' Kup Jadrana '', posljednji od ukupno tri natjecanja hrvatskih radioamatera koji se održavaju svake godine.

U radio klubu Vidova gora bilo je zaista aktivno jer se posljednjeg vikenda u rujnu održava svjetsko natjecanje  CQ WW RTTY koje je najomiljenije među ljubiteljima digitalnih komunikacija.

U subotu, 5. listopada u Narodnoj knjižnici u Supetru bit će predstavljena monografija Marije Barbieri: "Marko Vušković, Supetranin svjetskoga glasa".

Prošlog je četvrtka u Sutivanu otkrivena spomen ploča Antoniu Rendiću Ivanoviću (1896. – 1993.), postavljena na njegovoj rodnoj kući.

Brački astronaut Valentino Bošković ekskluzivno se javio s Marsota i otkrio još jednu dugo čuvanu pop kulturnu tajnu o glazbenim početcima gitarista Briana Mayota.

Nakon 34 godine na netom završenom postirskom filmskom Seaside festgivalu svjetlo dana ugledao je arhivski snimak s postirskog starog boćališta.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.